Flygplatser & landningsplattor

Elvärmesystem för flygplatser och helikoptrar

Vanligtvis är flygplatser fyllda av människor och det kräver särskilda lösningar för säkerhet och komfort för passagerarna, speciellt under vintern. Komforten är inte bara viktig för resenärerna under långa resor utan komforten måste också vara säker för flygplan - oavsett väder. En landningsbana eller platta ska aldrig vara hal och alla rader av landningsbanan bör alltid vara synliga. Genom att använda DEVI:s elektriska uppvärmning på landningsbanor och plattor skyddas de mot is och snö och den dagliga driften blir säkrare och enklare. 

Likaså behöver akuthelikoptrar för sjukhus ha en speciell säkerhet och medicinska krav för patienterna. Medicinska flygningar finns till för att rädda liv. Därför är det viktigt och livsavgörande att säkerställa tydliga och torra landningsplatser för helikoptrar. Våra värmekablar säkerställer bästa möjliga förutsättningar för kort och säker start och landning - oavsett väderlek. 

Ett antal internationella flygplatser och lokala helikopterplattor är utrustade med våra pålitliga värmelösningar.

Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
DEVIinstaller™ - Installatörens hjälpreda
Äntligen kan vi erbjuda dig som är installatör ett verktyg som underlättar din yrkesverksamma vardag. Nu lanserar vi DEVIinstaller™, en app där du kan samla alla dina garantier och projekt på ett och samma ställe. Det innebär att du kommer kunna serva dina kunder mycket snabbare än tidigare och samtidigt ha enkel tillgång till all data via din smartphone.
Träffa oss på Elfack 2019
På Elfack finns vi i monter C05:28. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Träffa oss på Elmässan 2018
På Elmässan finns vi i Danfoss monter L:08. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Träffa oss på Elmässan 2019
På Elmässan finns vi i Danfoss monter J:02. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Nya öppettider för kunservice - men bara under två veckor!
Under vecka 29-30 (13-26 juli) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
Vår nya produktkatalog är här
Vi har en ny produktkatalog! Här hittar du ett brett utbud av lösningar inom elektrisk värmekabel.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år!
Nya öppettider för kundservice - men bara under tre veckor!
Under vecka 29-31 (19 juli - 6 aug) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år! Här ser ni våra öppettider under jul- och nyårshelgen.