Hotell & kommersiella byggnader

Fem anledningar till att installera DEVI:s elektriska värmelösningar för stora offentliga byggnader

DEVI har genom tiderna valts som leverantör av elvärme för stora offentliga byggnader så som köpcentrum, gallerior, hotell, kontorsbyggnader och flygplatser över hela världen. Golvvärme, is- och snösmältning, varmhållning av rör och andra applikationer är kärnan i de elektriska värmelösningar som vi erbjuder. 

 

1. Erfarenhet

DEVI har erfarenhet av att ha samarbetat med välkända köpcentrum, gallerior, hotell, kontor och andra offentliga byggnader. DEVI finns representerat i över 66 olika länder och du kan hitta publika fastigheter som är utrustade med DEVI:s lösningar över hela världen. 

2. Säkerhet

Våra lösningar är utvalda att främst ge säkerhet vid infarter, gångbanor, tak och hängrännor samt vid varmhållning av rör. DEVI:is is- och snösmältningssystem är utformade för att ge säkerhet för människor, fordon och byggnader genom säker gång och körning och mindre skador på byggnader under vintern. 

 

3. Ekonomiska fördelar

De DEVIreg™ termostater med avancerade fuktsensorer (för utomhussystem) eller "öppet fönster"-detektorer (för inomhussystem) säkerställer att bästa möjliga resultat uppnås med minsta möjliga mängd energi. 

Det är värt att betona att kostnaden för att installera och använda våra utomhussystem är låga med fördelarna i beaktande. Du kommer undvika årliga investeringar i snöskottning, sandning och saltning. Dessutom undviker du reparationskostnaderna som orsakas av is-, snö- och saltskador.

DEVI har utsetts som leverantör av elektrisk värme för byggnader som hotell, köpcentrum och gallerior världen över på grund av budgetskäl.

4. Komfort

Golvvärme är en behaglig upplevelse för gäster i dina hotellrum eller lägenheter. Den distribuerar värmen jämnt över hela golvet och ger behaglig värme för dina fötter, kopp och huvud. Värmen kring fötterna stiger långsamt och värmer kroppen. Golvvärme gör det möjlight att sänka den genomsnittliga rumstemperaturen med 2ºC utan att påverka komforten. Det innebär att temperaturen kan sänkas med ca 20% - vilket både är en miljömässig och ekonomisk fördel.

5. 20-års totalgaranti

Alla våra produkter tillverkas inom EU med högsta kvalitetskontroll. Därför kan du lita på oss. På grund av vår kvalitet erbjuder vi den bästa totalgarantin. Den inkluderar kostnader för installation och golvmaterial, så som skador på murverk och kakel.

Upptäck optimal komfort
Vardagslyx betyder inte bara varma fötter det innebär också att uppnå en behaglig rumstemperatur med lägsta möjliga energiförbrukning. Genom att installera elektrisk golvvärme från DEVI kan du uppnå maximal vardagslyx.
DEVI Elite är här!
DEVI Elite är en klubb för elektriker som vill öka sin kompetens och uppdatera sina yrkeskunskaper inom elektriska värmelösningar. Klubben är utformad för att hjälpa dig att möta de behov som uppstår en vanlig dag på jobbet.
Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Elite-paket på väg!
Äntligen, nu skickar vi iväg våra första Elite-paket till våra medlemmar. Som medlem i DEVI Elite kan du samla poäng som du sedan kan växla in mot personliga gåvor. Några av våra medlemmar har redan börjat växla in sina poäng och nu är Elite-paketen på väg.
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
DEVI fyller 75 år!
I år fyller DEVI (Dansk Elvärme Industri) 75 år. Sedan starten i Köpenhamn 1942 har DEVI utvecklats och etablerat sig som Europas ledande varumärke för elektrisk golvvärme. Det vinnande konceptet? Bästa tänkbara teknik och en förståelse för hur elektrisk golvvärme ger värme och komfort i människors liv.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!