Hotell & kommersiella byggnader

Fem anledningar till att installera DEVI:s elektriska värmelösningar för stora offentliga byggnader

DEVI har genom tiderna valts som leverantör av elvärme för stora offentliga byggnader så som köpcentrum, gallerior, hotell, kontorsbyggnader och flygplatser över hela världen. Golvvärme, is- och snösmältning, varmhållning av rör och andra applikationer är kärnan i de elektriska värmelösningar som vi erbjuder. 

 

1. Erfarenhet

DEVI har erfarenhet av att ha samarbetat med välkända köpcentrum, gallerior, hotell, kontor och andra offentliga byggnader. DEVI finns representerat i över 66 olika länder och du kan hitta publika fastigheter som är utrustade med DEVI:s lösningar över hela världen. 

2. Säkerhet

Våra lösningar är utvalda att främst ge säkerhet vid infarter, gångbanor, tak och hängrännor samt vid varmhållning av rör. DEVI:is is- och snösmältningssystem är utformade för att ge säkerhet för människor, fordon och byggnader genom säker gång och körning och mindre skador på byggnader under vintern. 

 

3. Ekonomiska fördelar

De DEVIreg™ termostater med avancerade fuktsensorer (för utomhussystem) eller "öppet fönster"-detektorer (för inomhussystem) säkerställer att bästa möjliga resultat uppnås med minsta möjliga mängd energi. 

Det är värt att betona att kostnaden för att installera och använda våra utomhussystem är låga med fördelarna i beaktande. Du kommer undvika årliga investeringar i snöskottning, sandning och saltning. Dessutom undviker du reparationskostnaderna som orsakas av is-, snö- och saltskador.

DEVI har utsetts som leverantör av elektrisk värme för byggnader som hotell, köpcentrum och gallerior världen över på grund av budgetskäl.

4. Komfort

Golvvärme är en behaglig upplevelse för gäster i dina hotellrum eller lägenheter. Den distribuerar värmen jämnt över hela golvet och ger behaglig värme för dina fötter, kopp och huvud. Värmen kring fötterna stiger långsamt och värmer kroppen. Golvvärme gör det möjlight att sänka den genomsnittliga rumstemperaturen med 2ºC utan att påverka komforten. Det innebär att temperaturen kan sänkas med ca 20% - vilket både är en miljömässig och ekonomisk fördel.

5. 20-års totalgaranti

Alla våra produkter tillverkas inom EU med högsta kvalitetskontroll. Därför kan du lita på oss. På grund av vår kvalitet erbjuder vi den bästa totalgarantin. Den inkluderar kostnader för installation och golvmaterial, så som skador på murverk och kakel.

Upptäck optimal komfort
Vardagslyx betyder inte bara varma fötter det innebär också att uppnå en behaglig rumstemperatur med lägsta möjliga energiförbrukning. Genom att installera elektrisk golvvärme från DEVI kan du uppnå maximal vardagslyx.
Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Tre goda skäl att välja DEVIreg™ Smart
Under 2016 lanserade DEVI den trådlösa termostaten DEVIreg™ Smart och sedan dess har vi tillsammans med våra kunders feedback tagit fram en del förbättringar. Nu lägger vi till ytterligare två funktioner till DEVIreg™ Smart appen och samtidigt som passar vi på att lyfta fram möjligheten att använda DEVIreg™ Smart på flera platser.
Skydda dina rör med DEVIaqua™
På vintern kan frusna rör vara oroande för husägare, stugägare, företag, vattenbolag mfl. Frysta rör begränsar vattenförsörjningen under vinterdagar med låga temperaturer. Vidare kan vattenrören brista och orsaka betydande skador på både privata och kommersiella fastigheter.
DEVIreg™ Smart - vår senaste termostat
Upplev en ny kvalitet av elektrisk golvvärmestyrning med DEVIreg™ Smart. Den tillhörande DEVIsmart appen gör din smartphone till en fjärrkontroll som gör att du enkelt kan använda ditt golvvärmesystem oavsett var i världen du befinner sig. Du kan också styra så många DEVIreg™ Smart termostater och platser som du själv väljer.
DEVIinstaller™ - Installatörens hjälpreda
Äntligen kan vi erbjuda dig som är installatör ett verktyg som underlättar din yrkesverksamma vardag. Nu lanserar vi DEVIinstaller™, en app där du kan samla alla dina garantier och projekt på ett och samma ställe. Det innebär att du kommer kunna serva dina kunder mycket snabbare än tidigare och samtidigt ha enkel tillgång till all data via din smartphone.
Träffa oss på Elfack 2019
På Elfack finns vi i monter C05:28. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Träffa oss på Elmässan 2018
På Elmässan finns vi i Danfoss monter L:08. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
DEVIreg™ Opti: elegant design för ditt hem
Med den digitala timertermostaten DEVIreg™ Opti kan du värma ditt golv till den perfekta temperaturen. Det gör att du får ett varmt och trivsamt hem. Dessutom är termostaten tack vare sin design en fröjd för ögat.
Träffa oss på Elmässan 2019
På Elmässan finns vi i Danfoss monter J:02. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
DEVI webinar - minska energiförbrukningen & spara tid
Den 23 juni kl 11.00 har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig tips om hur du kan minska energiförbrukningen för dina kunder och spara tid vid installation av golvvärmetermostater.
Nya öppettider för kunservice - men bara under två veckor!
Under vecka 29-30 (13-26 juli) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
Vår nya produktkatalog är här
Vi har en ny produktkatalog! Här hittar du ett brett utbud av lösningar inom elektrisk värmekabel.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år!
Nytt produktnamn: DEVIcomfort™
DEVIkit™ har fått ett nytt namn. Produkten heter numera DEVIcomfort™.
Kodgenerator för DEVIreg™ Touch
Testa kodgeneratorn för DEVIreg™ Touch-termostaten! Här kan du själv se hur smart och enkel DEVIreg™ Touch är. Kodgeneratorn hjälper dig att kontrollera dina inställningar på distans eller skapa en HEXA-kod för dina termostater.
Nya öppettider för kundservice - men bara under tre veckor!
Under vecka 29-31 (19 juli - 6 aug) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år! Här ser ni våra öppettider under jul- och nyårshelgen.