Industri

Industri

Med tanke på att stora mängder av känsliga ämnen lagras i stora tankar, är det viktigt att upprätthålla önskad temperatur av sådana behållare året runt, oavsett väder. Den mest flexibla och effektiva lösningen för tankar är DEVI:s elektriska värmekablar.

Vi erbjuder säkra värmesystem för industri och rör. Skyddssystem för frost kan användas för olika rör, tankar och behållare inom jordbruks- och industrisektorerna, såsom gas, olja eller brandvattentankar.

Det kan vara nödvändigt att skydda rör och tankar mot frost och minskande temperaturer under den begärda nivån, för att säkerställa en fri passage av material. Det är också viktigt att upprätthålla en viss minimitemperatur i tanksystemen för att undvika problem med stela rester, koagulering eller frostskador i tanken.

 

DEVI Elite är här!
DEVI Elite är en klubb för elektriker som vill öka sin kompetens och uppdatera sina yrkeskunskaper inom elektriska värmelösningar. Klubben är utformad för att hjälpa dig att möta de behov som uppstår en vanlig dag på jobbet.
Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Elite-paket på väg!
Äntligen, nu skickar vi iväg våra första Elite-paket till våra medlemmar. Som medlem i DEVI Elite kan du samla poäng som du sedan kan växla in mot personliga gåvor. Några av våra medlemmar har redan börjat växla in sina poäng och nu är Elite-paketen på väg.
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
DEVI fyller 75 år!
I år fyller DEVI (Dansk Elvärme Industri) 75 år. Sedan starten i Köpenhamn 1942 har DEVI utvecklats och etablerat sig som Europas ledande varumärke för elektrisk golvvärme. Det vinnande konceptet? Bästa tänkbara teknik och en förståelse för hur elektrisk golvvärme ger värme och komfort i människors liv.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!