Is- och snösmältning

Vintertiden kan vara besvärlig och ställa till med problem. DEVI har ett effektivt is- och snösmältningssystem är uppbyggt på en hel rad faktorer:

  • Det är flexibelt
  • Det ger säkerhet
  • Ekonomiskt
  • Det är skonsamt för miljön

DEVI:s is- och snösmältningssystem uppfyller alla dessa faktorer.

Is- och snösmältningssystem är flexibla och DEVI:s is- och snösmältningssystem består av DEVIflex™ värmekablar, DEVIreg™ elektroniska styrningar
samt DEVIfast montageband. Våra is- och snösmältningssystem används till att smälta snö och is på både tak och mark.

Våra system kan smälta is och snö på mark, trappor, lastkajer, broar, garageuppfarter, tak, fasader, rännor och stuprör. Systemet kan installeras både vid nyproduktion eller kompletteras via renoveringar. Systemet kan regleras helautomatiskt och startar när det finns ett behov av snösmältning och kopplas ur när behovet inte finns. Våra termostater och givare upptäcker fukt, temperaturskillnader och slår på och av värmen.

DEVI:s is-och snösmältningssystem ger både god ekonomi och bra miljö, systemet innebär att utgifter för snöröjning utomhus, reparationer av talk, fasader och stuprör inte behövs. När det gäller miljön slipper vi saltning och sandning. Dessutom kan du sluta oroa dig över eventuella benbrott och halkskador. 

 

Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Skydda dina rör med DEVIaqua™
På vintern kan frusna rör vara oroande för husägare, stugägare, företag, vattenbolag mfl. Frysta rör begränsar vattenförsörjningen under vinterdagar med låga temperaturer. Vidare kan vattenrören brista och orsaka betydande skador på både privata och kommersiella fastigheter.
DEVI is- och snösmältningssystem: Installation för ett enfamiljshus
DEVI erbjuder en smart och enkel lösning för att hålla ditt hus is- och frostskyddat under vintersäsongen. DEVI har is- och snösmältningssystem som består av elektriska värmekablar eller mattor, termostater och sensorer samt tillbehör som du behöver för installationen.
DEVIinstaller™ - Installatörens hjälpreda
Äntligen kan vi erbjuda dig som är installatör ett verktyg som underlättar din yrkesverksamma vardag. Nu lanserar vi DEVIinstaller™, en app där du kan samla alla dina garantier och projekt på ett och samma ställe. Det innebär att du kommer kunna serva dina kunder mycket snabbare än tidigare och samtidigt ha enkel tillgång till all data via din smartphone.
Träffa oss på Elfack 2019
På Elfack finns vi i monter C05:28. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Träffa oss på Elmässan 2018
På Elmässan finns vi i Danfoss monter L:08. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Träffa oss på Elmässan 2019
På Elmässan finns vi i Danfoss monter J:02. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Produktinformation DEVI DPH-10 och DEVI Iceguard 18
För att förtydliga vad som gäller vid beställning av nedanstående kablar kommer här en kort information. Vi uppmanar er att uppdatera era databaser genom att hämta den senaste informationen från SEG/E-nummerbanken för att förenkla och förhindra eventuella felbeställningar.
DEVI webinar - Is- och snösmältning
Den 19 maj kl 09.30 har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig en introduktion till olika lösningar inom is- och snösmältning.
Nya öppettider för kunservice - men bara under två veckor!
Under vecka 29-30 (13-26 juli) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
Vår nya produktkatalog är här
Vi har en ny produktkatalog! Här hittar du ett brett utbud av lösningar inom elektrisk värmekabel.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år!
DEVI webinar - Is- och snösmältning
Den 24 februari kl 12.00 har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig en introduktion till olika lösningar inom is- och snösmältning.
Nya öppettider för kundservice - men bara under tre veckor!
Under vecka 29-31 (19 juli - 6 aug) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år! Här ser ni våra öppettider under jul- och nyårshelgen.
Nya DEVIpipeguard™ LSZH självbegränsande värmekablar
Nya DEVIpipeguard™ LSZH självbegränsande värmekablar har fått förbättrad kvalitet och förbättrade tekniska egenskaper. Kablarna kommer med en 10 årig produktgaranti. DEVIpipeguard ™ LSZH är en halogenfri självbegränsande värmekabel. Kabelns självbegränsande förmåga gör att effekten ökar eller minskar i förhållande till omgivningstemperaturen. Värmekabeln behåller sin funktionalitet även när den är förkortad. Ytterhöljet är mycket motståndskraftig mot tuffa miljöförhållanden och korrosion och den fungerar även som ett skydd mot mekanisk påverkan.