Is- och snösmältning

Vintertiden kan vara besvärlig och ställa till med problem. DEVI har ett effektivt is- och snösmältningssystem är uppbyggt på en hel rad faktorer:

  • Det är flexibelt
  • Det ger säkerhet
  • Ekonomiskt
  • Det är skonsamt för miljön

DEVI:s is- och snösmältningssystem uppfyller alla dessa faktorer.

Is- och snösmältningssystem är flexibla och DEVI:s is- och snösmältningssystem består av DEVIflex™ värmekablar, DEVIreg™ elektroniska styrningar
samt DEVIfast montageband. Våra is- och snösmältningssystem används till att smälta snö och is på både tak och mark.

Våra system kan smälta is och snö på mark, trappor, lastkajer, broar, garageuppfarter, tak, fasader, rännor och stuprör. Systemet kan installeras både vid nyproduktion eller kompletteras via renoveringar. Systemet kan regleras helautomatiskt och startar när det finns ett behov av snösmältning och kopplas ur när behovet inte finns. Våra termostater och givare upptäcker fukt, temperaturskillnader och slår på och av värmen.

DEVI:s is-och snösmältningssystem ger både god ekonomi och bra miljö, systemet innebär att utgifter för snöröjning utomhus, reparationer av talk, fasader och stuprör inte behövs. När det gäller miljön slipper vi saltning och sandning. Dessutom kan du sluta oroa dig över eventuella benbrott och halkskador. 

 

DEVI Elite är här!
DEVI Elite är en klubb för elektriker som vill öka sin kompetens och uppdatera sina yrkeskunskaper inom elektriska värmelösningar. Klubben är utformad för att hjälpa dig att möta de behov som uppstår en vanlig dag på jobbet.
Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Elite-paket på väg!
Äntligen, nu skickar vi iväg våra första Elite-paket till våra medlemmar. Som medlem i DEVI Elite kan du samla poäng som du sedan kan växla in mot personliga gåvor. Några av våra medlemmar har redan börjat växla in sina poäng och nu är Elite-paketen på väg.
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
DEVI fyller 75 år!
I år fyller DEVI (Dansk Elvärme Industri) 75 år. Sedan starten i Köpenhamn 1942 har DEVI utvecklats och etablerat sig som Europas ledande varumärke för elektrisk golvvärme. Det vinnande konceptet? Bästa tänkbara teknik och en förståelse för hur elektrisk golvvärme ger värme och komfort i människors liv.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!