Lågenergibyggnader

Moderna lågenergihus behöver väldigt lite värme, om ens det. Regleringen av temperaturen måste vara intelligent och flexibel för att kunna få ut maximal effekt från den. Det moderna sättet att leva, att vi är i ständig rörelse, kräver full kontroll över värmesystem genom smarta appar som hjälper dig att styra värmen var du än befinner dig. DEVI erbjuder allt detta och mycket mer. Värme med optimal energianvändning och komfort garanteras alltid med DEVI:s elektriska golvvärmesystem. 

Osynliga golvvärmesystem tillåter dig att designa din yta som du vill, utan att planera in en särskild plats för radiatorer och rör. Med termostater från DEVI som har mobila applikationer kan du kontrollera temperaturen i ditt hem på avstånd. Oavsett hur långt bort du är kan du enkelt växla uppvärmning på eller av eller ställa in en önskad temperatur i varje rum, så länge du har tillgång till en internetuppkoppling. Numera är elektrisk golvvärme den bästa lösningen för moderna energieffektiva hus.

DEVI Elite är här!
DEVI Elite är en klubb för elektriker som vill öka sin kompetens och uppdatera sina yrkeskunskaper inom elektriska värmelösningar. Klubben är utformad för att hjälpa dig att möta de behov som uppstår en vanlig dag på jobbet.
Träffa oss på Elfack 2017
På Elfack finns vi i Danfoss monter B05:59. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!
Elite-paket på väg!
Äntligen, nu skickar vi iväg våra första Elite-paket till våra medlemmar. Som medlem i DEVI Elite kan du samla poäng som du sedan kan växla in mot personliga gåvor. Några av våra medlemmar har redan börjat växla in sina poäng och nu är Elite-paketen på väg.
Samma service som tidigare - nya kontaktuppgifter
För att göra det ännu enklare för dig att komma i kontakt med vårt kundservicecenter ersätter vi nu de separata e-postadresserna och telefonnumren för varje produktlinje med endast två telefonnummer och en enda e-postadress för alla produkter.
DEVI fyller 75 år!
I år fyller DEVI (Dansk Elvärme Industri) 75 år. Sedan starten i Köpenhamn 1942 har DEVI utvecklats och etablerat sig som Europas ledande varumärke för elektrisk golvvärme. Det vinnande konceptet? Bästa tänkbara teknik och en förståelse för hur elektrisk golvvärme ger värme och komfort i människors liv.
Tävla med DEVI
DEVI fyller 75 år och det vill vi fira. Därför drar vi nu igång en tävling på Facebook där vi skulle vilja att du är med och tävlar. Seså, vad väntar du på?
Träffa oss på Elmässan 2017
På Elmässan finns vi i Danfoss monter B:05. Du vet väl att DEVI är en del av Danfoss – Danmarks största industrikoncern!