Artiklar

Nya DEVIpipeheat™ V3 – dricksvattengodkända kablar
Nya DEVIpipeheat™ V3 är en uppdatering av den självbegränsande kabeln DEVIpipeheat™ V2. Den nya versionen är godkänd för att installeras i dricksvatten enligt certifiering hos KIWA.
Nya DEVIpipeguard™ LSZH självbegränsande värmekablar
Nya DEVIpipeguard™ LSZH självbegränsande värmekablar har fått förbättrad kvalitet och förbättrade tekniska egenskaper. Kablarna kommer med en 10 årig produktgaranti. DEVIpipeguard ™ LSZH är en halogenfri självbegränsande värmekabel. Kabelns självbegränsande förmåga gör att effekten ökar eller minskar i förhållande till omgivningstemperaturen. Värmekabeln behåller sin funktionalitet även när den är förkortad. Ytterhöljet är mycket motståndskraftig mot tuffa miljöförhållanden och korrosion och den fungerar även som ett skydd mot mekanisk påverkan.
Vår nya produktkatalog är här
Vi har en ny produktkatalog! Här hittar du ett brett utbud av lösningar inom elektrisk värmekabel.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år! Här ser ni våra öppettider under jul- och nyårshelgen.
Kodgenerator för DEVIreg™ Touch
Testa kodgeneratorn för DEVIreg™ Touch-termostaten! Här kan du själv se hur smart och enkel DEVIreg™ Touch är. Kodgeneratorn hjälper dig att kontrollera dina inställningar på distans eller skapa en HEXA-kod för dina termostater.
Nya öppettider för kundservice - men bara under tre veckor!
Under vecka 29-31 (19 juli - 6 aug) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
DEVI webinar - Frostskydd av rör
Den 8 och 13 april har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig en introduktion till grunderna inom frostskydd av rör med hjälp av elektrisk värmekabel.
DEVI webinar - Is- och snösmältning
Den 24 februari kl 12.00 har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig en introduktion till olika lösningar inom is- och snösmältning.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år!
Nya öppettider för kunservice - men bara under två veckor!
Under vecka 29-30 (13-26 juli) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
DEVI webinar - minska energiförbrukningen & spara tid
Den 23 juni kl 11.00 har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig tips om hur du kan minska energiförbrukningen för dina kunder och spara tid vid installation av golvvärmetermostater.