Artiklar

Vi hälsar Ludvig välkommen till Danfoss
I augusti fick vi en ny kollega i vårt säljteam på Danfoss: Ludvig Jonson. Han utgår från Stockholmsområdet och har även Dalarna, Värmland och Uppsala i sitt distrikt. Om du är verksam i de distrikten och inte har fått ett samtal från Ludvig ännu kan du räkna med att han snart kommer att kontakta dig.
Kodgenerator för DEVIreg™ Touch
Testa kodgeneratorn för DEVIreg™ Touch-termostaten! Här kan du själv se hur smart och enkel DEVIreg™ Touch är. Kodgeneratorn hjälper dig att kontrollera dina inställningar på distans eller skapa en HEXA-kod för dina termostater.
Nya öppettider för kundservice - men bara under tre veckor!
Under vecka 29-31 (19 juli - 6 aug) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
DEVI webinar - Frostskydd av rör
Den 8 och 13 april har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig en introduktion till grunderna inom frostskydd av rör med hjälp av elektrisk värmekabel.
DEVI webinar - Is- och snösmältning
Den 24 februari kl 12.00 har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig en introduktion till olika lösningar inom is- och snösmältning.
God Jul & Gott Nytt År!
Vi vill passa på att önska er en riktigt God jul & Gott nytt år!
Nya öppettider för kunservice - men bara under två veckor!
Under vecka 29-30 (13-26 juli) har vi nya öppettider på vår kundservice, 09.00-15.00.
DEVI webinar - minska energiförbrukningen & spara tid
Den 23 juni kl 11.00 har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig tips om hur du kan minska energiförbrukningen för dina kunder och spara tid vid installation av golvvärmetermostater.
DEVI webinar - Is- och snösmältning
Den 19 maj kl 09.30 har du möjlighet att delta på ett kostnadsfritt webinarie som vi på DEVI by Danfoss anordnar. Under 30 minuter kommer vår säljare Carl Målberg ge dig en introduktion till olika lösningar inom is- och snösmältning.
Produktinformation DEVI DPH-10 och DEVI Iceguard 18
För att förtydliga vad som gäller vid beställning av nedanstående kablar kommer här en kort information. Vi uppmanar er att uppdatera era databaser genom att hämta den senaste informationen från SEG/E-nummerbanken för att förenkla och förhindra eventuella felbeställningar.