DEVI fyller 75 år! 

I år fyller DEVI (Dansk Elvärme Industri) 75 år. Sedan starten i Köpenhamn 1942 har DEVI utvecklats och etablerat sig som Europas ledande varumärke för elektrisk golvvärme. Det vinnande konceptet? Bästa tänkbara teknik och en förståelse för hur elektrisk golvvärme ger värme och komfort i människors liv.

Tiderna förändras, men värdet av ett varmt och tryggt hem är detsamma. Hemmet är den platsen där du slappnar av och laddar batterierna.

DEVI har under de senaste 75 åren arbetat med att skapa varma, säkra och välkomnande hem med elektriska värma och snösmältningslösningar:

- Vi är stolta över att ha levererat golvvärme och snösmältningslösningar som en del av människors varma och trygga hem under de 75 år som gått. Vi ser med tillförsikt mot framtiden som vi ser som mycket positiv för våra värme och värmestyrningslösningar, säger Eva Holmén ansvarig för DEVI i Sverige.

DEVI – Professionella i 75 år
Det är framför allt det nära samarbetet med professionella installatörer och andra yrkesverksamma som möjliggjort en marknadsledande position i Europa och en stark global representation med bla Kanada, Kina och Sydafrika som viktiga marknader. DEVI’s ambition att förstå behoven och underlätta för både installatör och slutkund är det som definierar våra produkter idag och arbetet med framtida värme- och värmestyrningslösningar.

Idag sker majoriteten av DEVI:s produktion i Frankrike (Saint Malo) och Polen (Grodzisk Mazowiecki), vilket innebär att cirka 90 % av DEVI-produkterna tillverkas inom den Europeiska unionen.

Idag är miljontals byggnader utrustade med DEVI:s värmekabel. Vår värmekabel för inomhusbruk och utomhussystem för is- och snösmältning för hus, hotell, kontor och industrier finns installerade över hela världen från norra Norge till Nya Zeeland.

Elektrisk uppvärmning i moderna hus med låg förbrukning

Moderna hus med lågt energibehov behöver mycket liten uppvärmning, om ens någon. Temperaturregleringen behöver dock vara intelligent då värmebehovet styrs av individernas närvaro i hemmet. DEVI erbjuder digital behovsstyrd värme för optimalt energiutnyttjande. DEVI’s värmelösningar kan även kontrolleras och styras över internet. Systemen har högsta möjliga säkerhetsnivå.

Läs mer om våra lösningar för smart uppvärmning på: http://www.devismart.se/

 

Relaterade produkter