DEVIreg™ Smart - vår senaste termostat

Upplev en ny kvalitet av elektrisk golvvärmestyrning med DEVIreg Smart. Den tillhörande DEVIsmart appen gör din smartphone till en fjärrkontroll som gör att du enkelt kan använda ditt golvvärmesystem oavsett var i världen du befinner sig. Du kan också styra så många DEVIreg™ Smart termostater och platser som du själv väljer.

Diskret och tidlös design

Vi konstruerade termostaten DEVIreg™ Smart för att komplettera de mest eleganta designinredningarna. Den diskreta och tidlösa designen av den kvadratiska pekskärmen gör att DEVIreg™ Smart ger känslan av att vara ren och minimalistisk i sin form. Termostaten passar i alla hem - oavsett om det är en lägenhet, radhus eller villa. 

Minska energikostnaderna

Med smarta appfunktioner kan du planera och schemalägga ditt golvvärmesystem så att de passar din vardag. Genom schemaläggning och andra smarta funktioner kan du också minska energikostnaderna. Termostaten anpassar sig till rådande klimatförhållanden och lär sig när du ska starta och stänga av golvvärmen (detta går att programmera i appen).

Säker och privat molnanslutning

Den tillhörande appen kommunicerar via ett säkert molnsystem baserat på samma säkerhet som används i appar för tex banker. Ingen data lagras i molnet och din personliga information är säker hela tiden. 

Justera golvvärme från din smartphone

Kontrollera värmen enkelt med den fjärrkontroll som du känner allra bäst - via internet. Om internet går ned kan du fortfarande använda appen lokalt utan internetanslutning. 

Styr alla dina termostater på flera platser

Med DEVIsmart appen kan du använda alla termostater du har och kontrollera dem från en och samma app - oavsett var i världen du befinner dig. 

Produktegenskaper

  • WiFi-anslutning
  • Kontrolleras via DEVIsmart appen
  • En DEVIreg™ Smart termostat kan kopplas upp med upp till 10 stycken mobila enheter genom DEVIsmart appen
  • Kan kommunicera med två mobila enheter samtidigt
  • Med DEVIsmart appen kan du kontrollera flera termostater på olika platser på samma gång, tex om du har DEVIreg Smart termostater installerade hemma och i sommarstugan så kan du kontrollera båda platserna samtidigt
  • PWM-funktion (start och stopp för en komfortuppvärmningsperiod)
  • Passar till nästan alla ramar och givare som finns på marknaden
  • Finns i tre olika färger – exxakt vit, polarvit och svart
Relaterade produkter