Skydda dina rör med DEVIaqua™

På vintern kan frusna rör vara oroande för husägare, stugägare, företag, vattenbolag mfl. Frysta rör begränsar vattenförsörjningen under vinterdagar med låga temperaturer. Vidare kan vattenrören brista och orsaka betydande skador på både privata och kommersiella fastigheter.

DEVI har utvecklat en enkel lösning för att förhindra att färskvatten, avloppsvatten, kylvatten, vattenförsörjning och vatten i sprinklersystem fryser vid minusgrader. Lösningen är att installera DEVIaqua ™ 9T, som är en 2-ledarvärmekabel för frostskydd. Värmekabeln installeras inuti röret.

Godkänd för installation i dricksvattenrör
Kabeln har utvecklats och godkänts för installation i dricksvattenrör i enlighet med danska GDV-standarder.

DEVIaqua™ applikationer
DEVIaqua™ kan användas för dricksvattenförsörjning i bostäder, fritidshus, kontor, produktionsanläggningar, lador, kylrum, vattentankar mm. 

Värmekabeln levereras i färdiga längder med 3/4" och 1" anslutning för att ge en vattentät anslutning till värmekabeln i dricksvattenledningen.

Den är utrustad med en UV-stabil ytskikt som kräver snabb installation med synlig anslutning.

DEVIaqua ™ 9T har en effekt på 9 W per m vid 230 V. Detta har noggrant testats och utvärderats, vilket visar en bra balans mellan nödvändig produktion och långsiktig användning.

Värmekabeln levereras i längder från 3 meter till 150 meter och täcker det bredaste utbudet av applikationer.

DEVIaqua™ 9T har en 20-års garanti.

Läs mer om DEVIaqua™ 9T-serien, klicka här

Relaterade produkter