Tre goda skäl att välja DEVIreg™ Smart 

 

Under 2016 lanserade DEVI den trådlösa termostaten DEVIreg™ Smart och sedan dess har vi tillsammans med våra kunders feedback tagit fram en del förbättringar. Nu lägger vi till ytterligare två funktioner till DEVIreg™ Smart appen och samtidigt som passar vi på att lyfta fram möjligheten att använda DEVIreg™ Smart på flera platser.

Nya funktioner i appen:
Förbättra komforten med fem uppvärmningsperioder
DEVIreg™ Smart-termostaten är konstruerad för att ge maximal komfort precis när du behöver den. Tidigare hade termostaten endast två uppvärmningsperioder och nu har vi uppdaterat komforten med att vi numera kan erbjuda fem uppvärmningsperioder. Resultatet är att du får en bättre komfort och kan anpassa din termostat efter dina specifika behov.
- Förbättrar produktens flexibilitet
- Ökar anpassningsförmågan för dig som användare

Pålitlig kontroll med den starkaste Wi-Fi-signalen
Vi har utvecklat en ny funktion som hjälper dig att få optimal kontroll över din elektriska golvvärme. Funktioner visar vilket av dina Wi-Fi-system som har den bästa signalen. Den hjälper dig att upprätta bästa möjliga anslutning mellan ditt Wi-Fi-system och din DEVIreg™ Smart-termostat vilket gör att du enkelt och säkert kan kontrollera sin elektiska golvvärme när du är borta.
- Visualiserar Wi-Fi-signalstyrkan under installationen
- Optimerar inställningen

Flera platser. Perfekt temperatur. Smart.
Med DEVIreg™ Smart kan husägare hantera sin uppvärmning och komfort på flera olika ställen med en och samma åtkomstpunkt, exempelvis fritidshus. Den smarta lösningen kommuncerar via ett säkert molnsystem och säkerställer att du kan hålla ditt hem varmt endast med hjälp av DEVIreg™ Smart-appen.

Numera är elektrisk golvvärme ett bra val för moderna energieffektiva hus. Läs mer om vår lösning för smart golvvärme på: http://www.devismart.se/home/

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Larsson, 013-258505

Relaterade produkter