Smart styrning på Alléhotellet i Finspång

I Finspång ligger Alléhotellet som drivs av familjen Källgren/Söderberg sedan 17 år tillbaka. Stefan Källgren berättar att när de tog över hotellet fanns det endast handfat på rummen och sedan dess har familjen byggt till badrum med dusch och wc i alla rum. I åtta av hotellets badrum regleras golvvärmen numera med termostaten DEVIreg Smart. Det finns totalt 14 st hotellrum på Alléhotellet.

Stefan berättar att han fick en del olika förslag på termostater från Elektroskandia men ingen lösning var så bra som DEVIreg™ Smart. 
- Det är en perfekt styrning för oss som driver hotell. Vi kan använda funktionen på termostaten där vi kan sätta en maxbegränsning på temperaturen. På så sätt håller vi våra energikostnader nere samtidigt som vi kan garantera komfort för våra gäster, berättar Stefan.

Tidigare hade Alléhotellet problem med att gästerna höjde deras förra termostater så pass mycket så att termostaten blev defekt. En av fördelarna med DEVIreg™ Smart är att det går att låsa termostaten vid en viss temperatur eller ställa in ett visst temperaturspann. Dessutom tycker Stefan att termostatens utseende passar bra in i deras badrum på hotellet. En stor fördel för Alléhotellet är att de nu kan spara både tid och pengar.

Även när Stefan och hans familj var på resa i USA och Polen fungerade termostaterna med tillfredställande resultat.  DEVIreg™ Smart styrs via en app och på så sätt kommer du åt dina inställningar var du än befinner dig i världen. Andra funktioner som DEVIreg™ Smart har är: vädringsfunktion, energisparprogram med bland annat en start/stoppfunktion som ger önskad temperatur vid rätt tillfälle och kan därför minska uppvärmningskostnaderna. Stefan styr samtliga termostater via sin smarphone.

Stefan kom i kontakt med DEVI efter att han hade pratat med Roland Larsson på Elektroskandia i Norrköping som berättade att DEVI var där i hans butik och visade upp en lösning som kunde passa perfekt på Alléhotellet. Därefter träffade Stefan vår representant från DEVI som informerade honom om DEVIreg™ Smart och även kunde erbjuda en komplett lösning för Alléhotellet. Valet blev enkelt för Stefan och hittills har han bara positiva erfarenheter av DEVIreg™ Smart.

Projektöversikt:

Åtta hotellrum har hittills utrustats med DEVIreg™ Smart.

Projekt storlek

Mindre hotell med 14 hotellrum. DEVIreg™ Smart finns installerad i 8 av 14 rum. 

DEVIreg™ smart