Om DEVI

 

Vilka vi är

DEVI ger dig en bekväm boendemiljö genom högkvalitativa elektriska värmelösningar med långvariga effekter. Vi finns till för våra kunder och erbjuder den bästa garantin på marknaden: DEVIwarranty™. Garantin omfattar inte bara ersättning av kabel eller matta utan också även kostnaden för installation och golvmaterial - upp till 20 år!

 

75-års erfarenhet av DEVI elvärme

DEVI grundades 1942 i Köpenhamn, Danmark. Namnet DEVI är en förkortning av Dansk El-Värme Industri. 

När företaget startades tillverkade DEVI värmeelement för industriella ändamål. I början av 60-talet började DEVI intressera sig för elektriska värmekablar. De äldsta installationerna av värmekabel är från början av 60-talet.

 

Våra kärnvärden

Vi har samlat våra tre viktigaste delar från vår vision, mission och våra värderingar.

  • Vi är den globala marknadsledaren inom elektrisk uppvärmning.
  • Vi är det självklara valet.
  • Vi är ett sunt företag som människor vill göra affärer med och där människor vill arbeta.

 

DEVI by Danfoss

Varumärket DEVI är en del av Danfoss Group – Danmarks största industriföretag. DEVI är den största europeiska tillverkaren av elektriska golvvärmesystem och global marknadsledare inom golvvärme. Vårt uttalade mål är att vara det självklara valet för installatörer och konsumenter.

Omfattningen av DEVI:s erbjudande innefattar utformning, produktion och försäljning av moderna elektriska värmesystem som skiljer sig från andra aktörer som finns på marknaden.

 

För press

År 1942 etableras DEVI i Köpenhamn, Danmark. Namnet kommer från en förkortning av Dansk El-Värme Industri. Från 2003 är DEVI en del av Danfoss - Danmarks största industrikoncern.