Utbildning

Lär dig om våra produkter online, i din egen takt

Med tanke på att installationerna av våra produkter är enkla, är vi glada att stödja varje elvärmeinstallatör med specifik skräddarsydd onlineutbildning. Vårt DEVI e-learningprogram täcker viss produktkunskap samt tips och tricks för installationen. Flera moduler för träning för elinstallatörer finns nu och fler kommer snart att finnas tillgängliga.

Eftersom DEVI ingår i Danfoss finns våra e-learning kurser tillgängliga på Danfoss Training Platform, Danfoss Learning. Här har du också tillgång till ett brett utbud av andra onlineutbildningar inom värme- och kylteori, produkter och applikationer.

Ett urval av utbildningar/kurser som finns tillgängliga

Introduktion till DEVIreg™ Touch: Lär dig mer om grunderna för DEVIreg™ Touch.

Arbeta med DEVIreg™ Touch: Lär dig mer om funktioner och detaljer i termostaten och vad du som installatör får ut av att arbeta med den. 

Värdet av DEVIreg™ Touch för konsumenter: Lär dig hur termostaten möter den moderna användarens behov av enkel kontroll. 

Arbeta effektivt med trådlösa system: Utbildning i trådlösa system och tips på hur du kan arbeta med DEVI link.

Introduktion till golvvärme: Generell träning i elektriska och vattenburna golvvärmelösningar och applikationer.

Hur får du tillgång till utbildningarna/kurserna?

Du får tillgång till DEVI online via träningsportalen Danfoss Learning. När du har anmält dig som användare kan du registrera dig på de utbildningarna som du är intresserad av.

Följ länkarna nedan för att registrera dig direkt. Du måste vara inloggad på Danfoss Learning för att kunna komma åt dem. Du kan också logga in på Danfoss Learning och söka efter dem på plattformen. 

>E-learning

>eLessons katalog

>Dokumentation