Registrera dig och starta din utbildning direkt.

Har du redan tillgång till Danfoss Learning? Logga in

Utbildning och kunskap

Lär dig när du vill och i din egen takt med DEVI online

Med tanke på hur lätt en installation av DEVI-produkter är så är vi glada att vi kan erbjuda varje installatör med en särskild utbildning online som också är skräddarsydd att uppnå vissa krav. DEVI e-learning omfattar rena produktkunskaper och tips och trix för själva installationen. Det finns flera olika e-lektioner tillgängliga redan nu. Du kan genomföra dem här.

Eftersom DEVI är en del av Danfoss finns våra e-lektioner tillgängliga på Danfoss utbildningsplattform, Danfoss Learning. Där har du också tillgång till ett brett utbud av andra utbildningar inom värme, kyla, produkter och applikationer.

 

Utbildningar/kurser

Introduktion till DEVIreg™ Touch: Lär dig mer om grunderna för DEVIreg™ Touch.

Arbeta med DEVIreg™ Touch: Lär dig mer om funktioner och detaljer i termostaten och vad du som installatör får ut av att arbeta med den. 

Värdet av DEVIreg™ Touch för konsumenter: Lär dig hur termostaten möter den moderna användarens behov av enkel kontroll. 

Arbeta effektivt med trådlösa system: Utbildning i trådlösa system och tips på hur du kan arbeta med DEVI link.

Introduktion till golvvärme: Generell träning i elektriska och vattenburna golvvärmelösningar och applikationer.

Hur får du tillgång till utbildningarna?

Du kan komma åt DEVI online via vår utbildningsportal, Danfoss Learning. När du har registrerat dig som användare kan du genomföra lektionerna. Du kan följa länken nedan för att registrera dig direkt. Du måste vara inloggad på Danfoss Learning för att komma åt dem. Du kan också logga in på Danfoss Learning och söka efter lektionerna på plattformen. 

DEVI Elite