Registrera dig och gå med i DEVI Elite.

Vad är DEVI Elite?

DEVI Elite är en klubb för elektriker som vill öka sin kompetens och uppdatera sina yrkeskunskaper inom elektriska värmelösningar. Klubben är utformad för att hjälpa dig att möta de behov som uppstår en vanlig dag på jobbet.

Uppdaterad kompetens innebär att elektrikern kan erbjuda kunderna optimal service, vilket i sin tur innebär att elektriker inom DEVI Elite har den bästa kunskapen att hantera elektriska värmelösningar. De kan leverera de bästa tjänsterna tack vare kontinuerlig fortbildning.

Fördelarna för elektrikerna innebär fördelar för kunderna

DEVI Elite ger elektriker fördelar varje gång de använder olika tjänster hos oss på DEVI för att få kunskap om moderna elektriska värmelösningar. De kan uppdatera sina yrkeskunskaper och använda relevant information i sitt dagliga arbete. DEVI belönar och stöder högt kvalificerade elektriker.
Genom att välja en elektriker som är ansluten till DEVI Elite, kan slutanvändarna vara säkra på att de får de bästa produkterna till den bästa garantin på marknaden och den bästa servicen på golvvärme. Detta har ett högt värde för husägare, fastighetsutvecklare och entreprenörer.

Många områden

Kunskap om produkter, mobila verktyg, seminarier och mässor samt e-learningskurser är några av de områden elektrikern kan komma åt via DEVI Elite. Desto mer aktiva elektrikerna är, desto fler fördelar får de.

Högre standarder och tillväxt

DEVI Elite är en utmärkt tjänst för elektriker som vill förbättra sina kunskaper och erbjuda kunderna en bättre service. I ett bredare perspektiv är DEVI Elite ett noggrant planerat initiativ för att säkerställa högsta möjliga standard och stödja tillväxten för elektriker.